Supra : A Feast of Georgian Cooking (ENG)

Tiko Tuskadze
Běžná cena: 599 Kč
Sleva: 23%
Naše cena: 461 Kč
Dostupnost: Na prodejně 1ks
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: DN00435275
EAN: 9781911216162
Nakladatel: HarperCollins Publishers
Vazba: vázaná
Počet stran: 207
Rok vydání: 2018
Rozměry: 255x198x26mm
Váha: 928g
Jazyk: Anglicky
Kategorie: Anglická literatura FICTION

„Jediný nedostatek-v poznámce jsem poprosila o dodání složek v různých barvách a došly všechny stejné...“

Supra : A Feast of Georgian Cooking 461 CZK Nové Skladem

Bordered by Russia, Turkey, Azerbaijan and Armenia, and situated at a crossroads on an ancient East-West trading route, Georgia's rich and diverse history is nowhere more evident than through its cuisine and legendary hospitality. Central and unique to the culinary tradition of Georgia is the 'supra', a coming together of family and friends to share heart-warming toasts, great conversation, free-flowing drink and, most importantly, dish upon dish of mouth-watering food. In this, her first book, Tiko Tuskadze, chef-owner of London's celebrated Little Georgia restaurant, opens her kitchen to share her love for the food of her home country and the recipes and stories that have been passed down through her family for generations. The book opens with an introduction to the delicious, yet little-known, food of Georgia and an exploration and explanation of the traditions and cultural significance of the supra. Tiko shares over 100 of the dishes that come together to make Georgian cuisine a true celebration of its country's unique climate, history and culture. Recipes follow the authentic procession of dishes, starting with pates and sauces then salads, which are traditionally laid out on the table before guests arrive; moving on to sections on soups, bread and cheese, meat dishes, poultry dishes, fish dishes, vegetable dishes and ending with a few fruity treats. The recipes range from the iconic Khachapuri (cheese bread), Kebabi (lamb kebabs) and Khinkali (dumplings), to lesser-known classics, such as Ajapsandali (aubergine stew) and Ckmeruli (poussin in garlic and walnut sauce). With wonderful stories and beautiful illustrations throughout, this book is the ultimate resource for anyone interested in discovering this unique and varied cuisine with the dual values of family and celebration firmly at its heart.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Zítra (ST)
PPL výdejní místa 69 Kč Pozítří (ČT)
Balíkovna a AlzaBoxy 49 Kč Pozítří (ČT)
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč Pozítří (ČT)
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč 17.05.2024 (PÁ)
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Pozítří (ČT)
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč Pozítří (ČT)
Doručení na adresu 79 Kč Pozítří (ČT)
Kurýr PPL ČR 99 Kč Pozítří (ČT)
Kurýr PPL SK 169 Kč 21.05.2024 (ÚT)
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)