Jak se dělá cidre, calvados, pommeau - Helena Uhrová

Dobré knihy
212 Kč
EAN 9788074331510
Kategorie Knihy
Značka Víkend
Obchod Dobré knihy
  • Internetový obchod

Víkend - <p></p><p> Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.</p> <p> Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?</p> <p> Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.</p>

Další informace

EAN
9788074331510
Kategorie
Značka
Obchod
EML
Black Friday 2024