Zavařování a konzervace - Jan Jílek

Dobré knihy
80 Kč
EAN 9788086179674
Kategorie Knihy
Značka Mgr. Milena Valušková
Obchod Dobré knihy
  • Internetový obchod

Mgr. Milena Valušková - <p>Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními režimy pro jednotlivé druhy ovoce a zeleniny. Autor fundovaně pojednává také o chemickém složení poživatin a jejich významu pro výživu lidského organizmu, popisuje změny jejich chemického složení během zrání a skladování a taktéž upozorňuje na řadu vnějších vlivů, které mají pro uchování kvalitativních vlastností konzervovaných plodů klíčový význam. </p>

Další informace

EAN
9788086179674
Kategorie
Obchod
EML
Black Friday 2024