Technologie přípravy pokrmů 1, 3. vydání - Pavel Otoupal

Dobré knihy
164 Kč
EAN 9788071689126
Kategorie Učebnice
Značka Fortuna
Obchod Dobré knihy
  • Internetový obchod

Fortuna - <p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. </p>

Další informace

EAN
9788071689126
Kategorie
Značka
Obchod
EML
Black Friday 2024